Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

"Ik heb van jou veel geleerd over mezelf. Ik zie de gebeurtenissen die ik heb meegemaakt in mijn leven in een breder perspectief en ik heb geleerd hoe ik meer van mijn eigen gevoel kan en mag uitgaan. Je was werkelijk betrokken bij mij als persoon en niet alleen beroepsmatig bezig. Ik voelde me alsof ik bij mijn moeder aan de keukentafel zat, waarbij ik mocht zijn wie ik was, mijn verhaal kwijt kon en waardevol advies kreeg."

"Door de EMDR en oefeningen van Ellen nam mijn angst voor het contact met mijn collega's snel af. Ik voel me nu vrijer en meer ontspannen op mijn werk. Dankjewel."

"Ik heb bij Ellen een assertiviteitstraining gevolgd. Ellen was een prettige coach die snel kwam tot de kern en mij met huiswerk en duidelijke praktische tips en oefeningen geholpen heeft. Ik geef nu duidelijker mijn grenzen aan, kom meer voor mezelf op en heb een prettiger contact met collega's."

"Door de voorlichting over kanker weet ik nu beter op welke signalen moet letten en wanneer ik naar een arts moet gaan."

"bij de training over opvoeding was het fijn om je tips te horen en met andere vrouwen mijn vragen te bespreken, het was heel leerzaam. Ik heb nu meer zelfvertrouwen in de omgang met mijn tienerdochter en heb vertrouwen dat het wel goed komt met ons."

“Ik was daar niet speciaal voor gekomen, maar de EMDR-sessies hadden een onverwacht veel breder effect: wanneer ik nu als professioneel podiumkunstenaar optreed zijn mijn optredens plotseling heel veel opener, warmer en directer. Regisseurs daagden mij al jaren uit om hier een stap verder in te gaan, een stap die ik nu opeens moeiteloos zet, zonder dat ik daar speciaal mijn best voor moet doen! Dat ik ondertussen in een ontslagprocedure vrijer om kon gaan met mijn werkgever was natuurlijk ook winst. Dankjewel!"

"De hulp die je mij gegeven hebt tijdens het rouwproces waar ik mee te maken kreeg heeft mij geholpen om mijn dagelijkse leven positief voort te zetten, waardoor ik er ook voor anderen kon zijn. Nu zijn we al weer een aantal jaren verder en kon ik je in die jaren spreken, wanneer dat weer een periode nodig was. Tijdens deze jaren kwamen er ook andere golven van emotionele veranderingen over mij heen, die ik door jouw manier van werken snel weer een plek kon geven. Met jouw manier van werken bedoel ik niet in de laatste plaats, dat je altijd snel een plek voor mij kon vinden, zodat emoties zich niet hoefden op te hopen. Nu hebben we afgerond en sta ik weer in een nieuwe fase van mijn leven. Ik rondde met je af met de woorden: “Het is niet meer nodig om erover te praten”.
Dank je Ellen, voor je tijd, aandacht, je professionele werkhouding en sympathie, die wederzijds is."

M.R.:
"Ik heb geruime tijd ondersteuning van Ellen ondervonden in zeer moeilijke tijden van mijn leven. Door haar verloor ik de realiteit niet uit het oog en bleef met beide benen op de grond. Zij was een luisterend oor en is een vrouw met een groot empatisch vermogen. Door haar onverdeelde aandacht en de tips die zij gaf ben ik inmiddels weer krachtig genoeg om het alleen te doen.
De mogelijkheid die zij biedt om tussen de consulten door waar nodig telefonisch of per e-mail contact met haar te hebben heb ik als heel prettig ervaren. Alleen het idee al was heel fijn.  Al met al is het voor mij een helend en leerzaam traject geweest. Ik zal haar ook zeker aanbevelen als therapeut en mocht ikzelf in de toekomst onverhoopt weer tegen hele moeilijke zaken aanlopen zal ik zeker een beroep op haar doen."
 
T.P.:
"Ellen is een heel rustig persoon die heel goed kan luisteren. Je in je waarde laat. En ook advies geeft zonder boven je te gaan staan. Ze heeft mij door een hele moeilijke periode in mijn leven geloodst."
  
Een vrouw van 60 jaar:
"Ik heb mijn leven aardig op de rit. Alleen waren er nog een paar obstakels die zo af en toe de kop opstaken die mij belemmerde om optimaal te functioneren en dat vond ik jammer.
Dus ging ik op zoek naar iemand die bereid was om mij daarmee te helpen. Het moest snelle directe hulp zijn. De website van Ellen viel mij positief op, omdat zij daarin aangaf dat de cliënt de hulpvraag bepaalt.
Haar deskundigheid kwam tot uiting doordat zij aan de ene kant heel goed kon luisteren en terug kon geven waar de schoen wrong, en aan de andere kant ook het geheel in een breder kader van mijn gedrag zette, waardoor ook inzicht ontstond. Dat vind ik zelf ontzettend belangrijk.
De methode die zij hanteerde was EMDR wat bij mij heel effectief was. Toen wij vergaten om de sessie positief te ankeren, bood zij mij een gratis sessie aan om dit alsnog te doen. Wat ik zelf niet nodig vond maar me wel raakte vanwege de integriteit. Ik ervoer haar als een prettig deskundige praktische, integere therapeute. Die ook nog door mijn verzekering vergoed wordt. En wens haar alle goeds toe."

"Je hebt me de goede weg opgeholpen. Dank je wel daarvoor."

G.N.:
"Al meteen bij de eerste (schriftelijke) kennismaking gaf mevrouw Lahaije blijk van een grote betrokkenheid en inzicht in mijn probleem. Zij gaf mij in de persoonlijke gesprekken ruim de gelegenheid te zeggen wat mij dwars zat en wist daarna vriendelijk en rustig de vinger op de zere plek te leggen. Aan de hand van een aantal (schriftelijke) vragen kon ik mij in alle rust bezinnen op mijn sterke punten, op mijn behoeftes en op wat ik in mijn leven wil veranderen. De tips die zij mij gaf om anders met mijn problemen om te gaan waren praktisch en hebben mij goed geholpen."

Lia van Loo, trainer, coach interim-manager, `t Lab, chemie tussen mensen:
"Ik heb Ellen in haar werk leren kennen als een betrokken en positief ingestelde coach. Ellen werkt gedegen en heeft een prettige persoonlijkheid. Ze kan mensen (weer) een positief gevoel over zichzelf laten krijgen zodat ze verder kunnen. Ze is duidelijk, soms confronterend waar nodig, maar behoudt een goede werkrelatie. Ze zet mensen weer in de goede richting zodat ze zelf verder kunnen."

Otteline van Panthaleon van Eck, GZ psycholoog:
"Ik heb 5 jaar met Ellen samengewerkt. Zij is bijzonder bekwaam in haar manier van werken, heeft een grote en brede ervaring, ook met zeer moeilijke cliënten. In de contacten met de cliënten is ze betrokken en in staat tot de juiste verhouding tussen afstand en nabijheid. Cliënten voelen zich veilig en gesteund en toch uitgedaagd tot groei.
Inzake de door haar gebruikte technieken en methoden is zij veelzijdig en deskundig. Ze heeft een grote ervaring, warm - ik zou mijn eigen vrienden naar haar toesturen en hen in goede handen weten."

Ghislaine op de Weegh, SPV:
"Ellen heeft in de jaren dat ik met haar heb samengewerkt er blijk van gegeven dat zij haar vak verstaat. In de directe cliëntenzorg heeft zij een hoge mate van deskundigheid ontwikkeld met betrekking tot het diagnostiseren, uitvoeren en evalueren van complexe zorg t.a.v. cliënten met chronische psychiatrische problematiek, vanuit een vraaggerichte cliënt- en systeembenadering. Van cliënten die ik van haar heb overgenomen, heb ik alleen maar goede feedback gehoord: dat zij goed kan luisteren, de cliënten serieus neemt, vriendelijk en respectvol in het contact is en ook heel steunend en stimulerend is. Ze is ervaren als een betrokken hulpverlener en is altijd goed geweest in het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Haar persoonlijkheid in combinatie met haar sterke communicatieve vaardigheden maakten haar tot een door cliënten gewaardeerde hulpverlener."

© Hulp-Nù