Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

Coach in Alkmaar

Elke verandering begint met keuzes maken. Keuzes maak je de hele dag door. Bewust en onbewust. Ik help je ontrafelen, zodat je ziet waaruit je keus bestaat en waarop je invloed hebt en waarop niet. Kiezen tussen werk en privé, tussen wel en niet doen, tussen rust nemen of doorgaan. Tussen aanspreken of uit de weg gaan. Kiezen is prioriteiten stellen en weten waarover het gaat. Kiezen is ook afscheid nemen van wat je niet wil.

Communicatie, bewust en onbewust, is daarbij heel belangrijk. Met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Verbeter je manier van communiceren dan verbeter je de samenwerking en daarmee het resultaat. Ik help je er graag mee. Snel en effectief.

Als coach speel ik zo flexibel mogelijk in op jouw wensen. Flexibele hulp vind ik heel belangrijk: hulp die kan starten op de tijd die jij wil, in het tempo dat jij wil en op de manier die jij wil. Hulp waarbij je niet voor elke vraag naar iemand anders wordt doorverwezen. Ik maak gebruik van verschillende technieken. Daarbij is mijn uitgangspunt: wat werkt voor jou! En daar gaan we mee aan de slag….

Daarom geef ik hulp door gesprekken en oefeningen in direct contact maar ook via internet (met een extra beveiligde website, waarop jij alleen kunt inloggen), Skype, telefoon, huisbezoek of een combinatie hiervan. Online hulp is in deze corona tijd extra belangrijk. Praktische hulp van iemand die met beide benen op de grond staat en jouw vraag niet uit het oog verliest. 

Geen wachttijden, geen lange intake. Direct starten, zoals jij dat wil. Plan direct je afspraak in via mijn online agenda of neem contact op via whatsapp, telefoon of mail.  Je krijgt zsm maar uiterlijk binnen 24 uur reactie.

Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze? Kijk op www.hulp-nu.nl of op www.emdr-direct.nl

twitter                instagram      


© Hulp-Nù