Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

E-Hulp Alkmaar

In deze tijd zijn we meer en meer aangewezen op online mogelijkheden. Ook voor coronatijd gaf ik al hulp online, omdat dit voor veel mensen voordelen biedt en meer flexibiliteit. Mijn mogelijkheden zijn nu nog verder uigebreid. Voor online hulp ben je bij mij aan het juiste adres. Met een up-to-date beveiligde website, waarop je op je eigen pagina’s kunt inloggen, kan ik je helpen met online gesprekken, online EMDR, online vragenlijsten, opdrachten en chatgesprekken. Ook bied ik een evident based kortdurend programma voor CPTSD (complexe trauma klachten) online!

Ik bied je professionele psychologische hulp, coaching en begeleiding, waarbij ik zo flexibel mogelijk inspeel op jouw wensen. Ook skype, telefoon, huisbezoek (indien corona dit toelaat) of combinaties zijn uiteraard mogelijk.

Je kunt bij mij terecht voor traumaklachten maar ook voor bijvoorbeeld hulp bij het omgaan met een ernstige ziekte (voor de betrokkene, maar ook voor de mantelzorger), rouwverwerking,  problemen in relaties, burnout/overspannenheid, opvoedingsproblemen en levensvragen. Daarbij heb ik veel expertise op het gebied van andere culturen, mn. de Arabische cultuur. Ik geef ook hulp in het Engels. 

Ik maak gebruik van verschillende technieken. Daarbij is mijn uitgangspunt: wat werkt voor jou! En daar gaan we mee aan de slag….

Geen wachttijden, geen lange intake. Direct starten, zoals jij dat wil. Plan direct je afspraak in via mijn online agenda of neem contact op via whatsapp, telefoon of mail.  Je krijgt zsm maar uiterlijk binnen 24 uur reactie.

Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze? Kijk op www.hulp-nu.nl of op www.emdr-direct.nl

twitter                instagram      


© Hulp-Nù