Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

Lifecoach in Alkmaar

Elke fase van het leven stelt je voor andere opgaven. Zo ligt bij 20 jaar de hele wereld nog voor je open. Het zelfstandig vorm geven aan je leven kan  een fantastische uitdaging lijken, maar de angst kan je soms ook naar de keel vliegen. Op je 40e ben je hoogstwaarschijnlijk meer bezig met vragen als: wat heb ik nu van mijn leven gemaakt, heb ik bereikt wat ik wilde en wat wil ik nog…. Ook kan het zijn, dat het moeilijk is om je weg te vinden bij het proces van een scheiding of bij problemen op je werk of bij het verlies van een baan. Of dat specifieke gebeurtenissen vragen bij je wakker maken: de geboorte van een kind, het verlies van een ouder. Je bevindt zich op een kruispunt van wegen en weet niet meer welke kant je het beste op kunt. Ik kan je helpen om de knopen te ontwarren en jouw eigen weg te kiezen “in life”.  

Als lifecoach speel ik zo flexibel mogelijk in op jouw wensen. Flexibele hulp vind ik heel belangrijk: hulp die kan starten op de tijd die jij wil, in het tempo dat jij wil en op de manier die jij wil. Hulp waarbij je niet voor elke vraag naar iemand anders wordt doorverwezen. Ik maak gebruik van verschillende technieken. Daarbij is mijn uitgangspunt: wat werkt voor jou! En daar gaan we mee aan de slag….

Daarom geef ik hulp door gesprekken en oefeningen in direct contact maar ook via internet (met een extra beveiligde website, waarop u alleen kunt inloggen), Skype, telefoon, huisbezoek of een combinatie hiervan. Praktische hulp van iemand die met beide benen op de grond staat en jouw vraag niet uit het oog verliest. 

Ik geef hulp in Alkmaar en Noord Holland. Nu in deze lastige corona tijd, kan ik alle hulp online geven, maar ook in mijn praktijkruimte die aangepast is aan de corona veiligheidsmaatregelen. Ook hulp via skype of telefonische hulp is mogelijk.

Geen wachttijden, geen lange intake. Direct starten, zoals jij dat wil. Plan direct je afspraak in via mijn online agenda of neem contact op via whatsapp, telefoon of mail.  Je krijgt zsm maar uiterlijk binnen 24 uur reactie.

Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze? Kijk op www.hulp-nu.nl of op www.emdr-direct.nl

twitter                instagram      


© Hulp-Nù