Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

Psycholoog in Alkmaar

Ik bied je professionele psychologische hulp, waarbij ik zo flexibel mogelijk inspeel op jouw wensen. Nu in deze lastige corona tijd, kan ik alle hulp online geven, maar ook in mijn praktijkruimte die aangepast is aan de corona veiligheidsmaatregelen.

Flexibele hulp vind ik heel belangrijk: hulp die kan starten op de tijd die jij wil, in het tempo dat jij wil en op de manier die jij wil. Hulp waarbij je niet voor elke vraag naar iemand anders wordt doorverwezen. 

Daarom geef ik hulp door gesprekken en oefeningen in direct contact maar ook via internet (met een extra beveiligde website, waarop jij alleen kunt inloggen), Skype, telefoon, huisbezoek of een combinatie hiervan. Praktische hulp van iemand die met beide benen op de grond staat en jouw vraag niet uit het oog verliest. Gespecialiseerde hulp op het gebied van (complexe) traumaverwerking. Zo bied ik een kortdurende evident based behandeling voor CPTSD, ook online!

Je kunt bij mij terecht voor traumaklachten maar ook voor bijvoorbeeld hulp bij het omgaan met een ernstige ziekte (voor de betrokkene, maar ook voor de mantelzorger), rouwverwerking,  problemen in relaties, burnout/overspannenheid, opvoedingsproblemen en levensvragen. Daarbij heb ik veel expertise op het gebied van andere culturen, mn. de Arabische cultuur. Ik geef ook hulp in het Engels. 

Ik geef hulp in Alkmaar en Noord Holland. Woon je buiten deze regio, dan is internethulp, skype of telefonische hulp mogelijk.

Ik maak gebruik van verschillende technieken. Daarbij is mijn uitgangspunt: wat werkt voor jou! En daar gaan we mee aan de slag….

Geen wachttijden, geen lange intake. Direct starten, zoals jij dat wil. Plan direct je afspraak in via mijn online agenda of neem contact op via whatsapp, telefoon of mail.  Je krijgt zsm maar uiterlijk binnen 24 uur reactie.

Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze? Kijk op www.hulp-nu.nl of op www.emdr-direct.nl

 

twitter                instagram      


© Hulp-Nù