Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

aanmelden

Als u zich wilt aanmelden voor de behandeling, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen en opsturen naar:
Hulp-Nù
Postbus 8052
1802 KB Alkmaar

Kiest u voor internethulp, dan krijgt u een inlognaam en wachtwoord zodra wij de brief hebben ontvangen, zodat u via uw persoonlijke website een aantal vragen in kunt vullen. Via de vragenlijst wordt gekeken of de behandeling aansluit bij uw problemen. Binnen 48 uur krijgt u te horen of dit het geval is, of dat een ander behandelaanbod misschien beter voor u zou zijn. Mogelijk worden er dan nog (telefonisch) aanvullende vragen gesteld. Na opsturen van de betalingsmachtiging en toestemmingsverklaring kunt u meteen starten met de behandeling. 

Wilt u een face to face behandeling (of gecombineerd: interface), dan krijgt u, zodra wij uw aanmeldingsbrief of telefoontje ontvangen hebben, een uitnodiging voor een intakegesprek (in principe binnen 2 weken). Ook dan hoort u binnen 48 uur of u kunt starten met een behandeling. Na het intakegesprek wordt er een behandelovereenkomst opgemaakt, waarbij de gemaakte afspraken worden vastgelegd. Uw gegevens worden volgens de wettelijke eisen vastgelegd in een cliëntendossier.

Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd anders zullen de kosten voor dat consult in rekening worden gebracht. Eventuele eerder verleende kortingen komen dan te vervallen.

Op uw behandeling zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Als u deze wilt inzien, klikt u hier.

Aanmeldingsformulier online                                      aanmeldingsformulier printversie


© Hulp-Nù