Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

disclaimer

Hulp-Nù doet haar best om bezoekers van de site zo goed mogelijk te informeren. De informatie die wordt aangeboden is bedoeld voor algemeen gebruik en kan niet worden gehanteerd als een vervanging voor persoonlijk advies.

Hulp-Nù betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Hulp-Nù aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.

Wij stellen alles in het werk om te zorgen, dat u tevreden bent met onze hulp. Mocht u onverhoopt toch klachten hebben over de behandeling, neem dan contact op met de hulpverlener. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Hulp Nù heeft een klachtenregelement en voldoet aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ). Als u er met uw hulpverlener niet uitkomt, vindt u hier alle informatie over wat u verder kunt doen met uw klacht.

 

 

 

 


© Hulp-Nù