Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

waarom Hulp-Nù?

Hulp-Nù wil u hulp bieden op korte termijn, maar “Nù” staat voor meer: in onze huidige snelle maatschappij zijn we gericht op de toekomst: we werken hard voor een promotie van morgen, voor een groter huis, voor die leuke vakantie. Maar we vergeten vaak dat het gaat om vandaag. Vandaag is de dag, van vandaag kun je iets maken, hoe morgen eruit ziet, moet je maar afwachten en aan gisteren kun je niets meer veranderen. Hulp-Nù wil u helpen weer te leven vanuit dat principe.

VANDAAG IS DE DAG!  De basis is, dat u vandààg tevreden bent met uw leven en met uzelf.

Als u niet lekker in uw vel zit, kan het dagelijks leven zwaarder worden: zo kunnen er ook problemen ontstaan met financiën, het huishouden, de kinderen of het werk. Mogelijk kan iemand die makkelijk oplossen op het moment, dat het weer beter gaat. Zo niet, dan kijken we ook hoe we u hiermee kunnen helpen op een zeer praktische manier.

Hulp-Nù gaat er van uit, dat u zeer goed in staat bent om zelf aan te geven waar u hulp bij wilt en op welke manier. Vanuit een gelijkwaardige positie proberen we onze kennis in te zetten en met u te delen, waardoor u zelf uw leven weer een positieve wending kunt geven.

Bij de behandeling wordt o.a. gebruik gemaakt van principes uit de cognitieve gedragstherapie. We maken gebruik van heldere opdrachten toegespitst op datgene waar u tegen aanloopt, duidelijke feedback en oefeningen, waardoor u stap voor stap weer meer grip krijgt op uw eigen situatie. Daarbij wordt ook een plan gemaakt voor de toekomst, zodat u zelf handvaten krijgt om te voorkomen dat u terugvalt.

Aan het begin van de behandeling krijgt u altijd een duidelijk plan van aanpak en daarbij een tijdsplanning hoe lang het (ongeveer) gaat duren. Bij de internetbehandeling maakt u zelf steeds een tijdsplanning, wanneer u in de gelegenheid bent de opdracht (b.v. een schrijfopdracht) uit te voeren, Steeds wanneer u een opdracht hebt uitgevoerd, krijgt u binnen 48 uur een reactie en duidelijke verdere instructies. 

Behandeling hoeft niet tè duur te zijn; mocht u weinig financiële middelen hebben, dan biedt Hulp-Nù de mogelijkheid om naar draagkracht te betalen.

We zijn zeer flexibel in ons aanbod en zoeken zo praktisch mogelijke oplossingen om steeds zo goed mogelijk te kunnen aansluiten bij uw wensen. Heeft u vragen en vindt u op deze website het antwoord niet? Neem gerust contact op, dan proberen we een oplossing te vinden!


© Hulp-Nù