Direct psychologische hulp zoals U dat wenst...
EN NL 

Relatiegesprekken

Heb je het gevoel, dat jullie alleen nog maar ruzie hebben? Is de intimiteit ver te zoeken? Zitten jullie niet meer op één lijn? Relatiegesprekken kunnen een oplossing bieden.

Door te kijken naar elkaars wensen en behoeftes en door communicatiepatronen te herkennen en zonodig te veranderen leren jullie elkaar weer aan te vullen en te versterken in elkaars bijzondere kwaliteiten.

Conflicten binnen relaties gaan meestal over alledaagse dingen, maar achter deze ruzies zit vaak een dieper gevoel van onvrede of gemis. Onderlingend voelen we ons door bepaalde gebeurtenissen (die refereren aan patronen van vroeger) bedreigd in onze basisveiligheid. We proberen met automatische noodmaatregelen die veiligheid te herstellen, maar als partners dit niet begrijpen van elkaar, dan ontstaat er een vicieuze cirkel waardoor de onveiligheid alleen nog maar groter wordt. 

Door middel van gesprekken, heldere tips en oefeningen help ik jullie om weer samen verder te kunnen. Daarnaast maak ik ook gebruik van elementen van EFT. Als partners samen op deze manier de slag gaan, blijkt er vaak meer mogelijk dan ze vooraf hadden verwacht.


© Hulp-Nù